Instagram da boshqa odamni xabarini unga bildirmasdan o’qisa bo’ladimi?

DO`STLARGA ULASHING:

Instagram da boshqa odamni xabarini unga bildirmasdan o’qisa bo’ladimi?

Agar sizga Instagram da xabar yuborilgan bo’lsa va siz uni ko’rib chiqqan bo’lsangiz, unda dialog ostida «Просмотрено» belgisi qo’yiladi.

Buni o’chirishni yo’li:

1. Ilova sozlamalariga o’ting.
2. «Настройки» bo’limini oching.
3. Pastga o’ting va «Аккаунты с ограниченным доступом» ni tanlang.
4. «Продолжить» tugmasini bosing.
5. Qidiruv maydoniga foydalanuvchining loginini kiriting.
6. «Ограничить доступ» tugmachasini bosing.

Ushbu harakatlardan so’ng siz foydalanuvchi bilan dialogni ochishingiz va yuborilgan xabarlarni o’qishingiz mumkin. Ular «ko’rilgan» deb belgilanmaydi.

ArabicChinese (Traditional)EnglishFrenchGermanHindiKazakhKyrgyzRussianSpanishTajikTurkishUkrainianUzbek