Ijtimoiy tarmoq va messendjerlardagi akkauntni toʼliq oʼchirish

DO`STLARGA ULASHING:

Қисқа жавоб: Ҳа, мумкин. Фақат ҳар бир хизматнинг ўз шартлари ва қоидалари мавжуд.
Деярли барча хизматлар, аккаунтингизни ўчиришдан олдин, маълумотларингизни кўчириб олишга имкони беради.
Ижтимоий тармоқ аккаунтларини тўлиқ ўчиришдан ташқари, маълум муддатга вақтинчалик ёпиб ҳам қўйиш мумкин.

 

Instagram аккаунтингизни бутунлай ўчиргач, яна шу ном билан рўйхатдан ўтолмайсиз.
Профилингиз, барча расмларингиз, видеоларингиз, изоҳларингиз, ёқтириш (нравится) ва обуначиларингиз ҳам бутунлай йўқ қилинади.
Агар сиз шунчаки танаффус қилмоқчи бўлсангиз, аккаунтингизни вақтинча ўчириб қўйишингиз мумкин. Бу ҳолда маълумотларингиз вақтинча яширин бўлади.
https://help.instagram.com/728869160569983

 

Facebook аккаунтингизни бутунлай ўчиргач, уни қайта фаоллаштира олмайсиз (30 кун ичида аккунтингизни қайта тиклашингиз мумкин) . Бутунлай ўчириш 90 кунгача давом этиши мумкин.
Профилингиз, расмларингиз, хабарларингиз, видеоларингиз ва бошқа маълумотлар бутунлай йўқ қилинади ва тиклаб бўлмайди.
Агар сиз Facebook дан вақтинча фойдаланишни тўхтатмоқчи бўлсангиз, аккаунтингизни вақтинча ўчириб қўйишингиз мумкин.
Бундай ҳолда, бошқалар сизнинг профилингизни кўра олмайди.
Расмларингиз, хабарларингиз ва видеоларингиз ўчирилмайди.
Facebook мессенджеридан тўлиқ фойдалана олишингиз мумкин.
https://www.facebook.com/help/delete_account?rdrhc

 

Telegram. Барча хабарларингиз, гуруҳларингиз ва контактларингиз бутунлай йўқ қилинади ва тиклаб бўлмайди. Лекин, бошқаларга юборган хабарларингизнинг нусхалари уларда сақлаб қолинади.
Сиз яратган барча гуруҳлар ва каналлар яратувчисиз қолади, лекин мавжуд бўлиб қолади ва тайинланган администраторлар ўз ҳуқуқларини сақлаб қолишади.
Айрим ҳолларда, худди шу рақам учун янги аккаунт яратиш бир неча кундан кейин мумкин бўлади. Рўйхатдан ўтиш орқали сиз янги фойдаланувчи бўласиз ва тарихингиз, контактларингиз ёки гуруҳларингиз қайтарилмайди.
Маълумотларингизни Telegram компьютер версияси орқали нусхалашингиз мумкин.
Ўчириш тартиби каналимизда ҳам мавжуд (https://t.me/gsmgurus_FAQ/48).
https://my.telegram.org/auth?to=deactivate

 

Google. Аккаунт билан боғлиқ барча маълумотлар, жумладан, контактлар, электрон почта хабарлари, файллар, календарлар ва расмлар ўчирилади.
Фойдаланиш учун аккаунтингиз керак бўлган Google хизматларидан (масалан, Gmail, Диск, Календарь ёки Google Play) фойдалана олмайсиз.
Google маълум бир муддатгача ўчирилган аккаунтингизни тиклашга имкон беради.
https://support.google.com/accounts/answer/32046

 

Кўп иловаларнинг ўзидан аккаунтни ўчириш имкониятини топиш қийин ёки умуман йўқ. Шу сабаб ўчириш имкониятини ҳавола кўринишади ёздим.
Жуда кўплаб сайт ва хизматлардан аккаунтингизни ўчириш ҳаволасини, ушбу сайтдан топишингиз мумкин: https://backgroundchecks.org/justdeleteme/
#маълумот #аккаунт
ArabicChinese (Traditional)EnglishFrenchGermanHindiKazakhKyrgyzRussianSpanishTajikTurkishUkrainianUzbek